Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Parteneri

4 Tree

Descoperim diamante pentru tine!

4-tree„Viaţa nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere şi pe foarte puţini angajatori îi interesează să te ajute să te regăseşti. Faci asta în timpul liber.” ~ Bill Gates

În ce credem?
Uneori nu contează cât de BUN ești, ci cât de MULT îți dorești! Şcoala te învaţă orice înafară de cum să obţii un loc de muncă. Credem că toți avem nevoie de ajutor în căutarea unui job. Credem că putem descoperi împreună care-ți sunt talentele și pasiunile. Credem în a face. Credem că eșecul face parte din drumul către succes. Credem în a dărui și a fi bun, ori de câte ori putem. Și putem. Credem că limitele pot fi depășite, pentru că ele există doar în mintea noastră. Credem în educație, implicare, simplitate. Credem că visele sunt importante și că trebuie să credem și să luptăm pentru ele. Credem că, asemeni unui copac, dacă ai condițiile favorabile, poți crește și te poți dezvolta frumos, sănătos și armonios. Noi suntem condițiile tale favorabile!

Cum te ajutăm?
Să te cunoști mai bine… Identificăm împreună obiectivul în carieră… Să-ți construiești profilul de LinkedIn/Facebook și CV-ul/ Scrisoarea de intenție… Să-ți consolidezi imaginea personală… Te sprijinim în căutarea job-ului care ți se potrivește – căutare targetată… Simulăm interviuri și te pregătim pentru acestea – de la ținută, atitudine, limbaj non-verbal, până la listă de întrebări și tips & tricks… Îți recomandăm cărți, cursuri, website-uri care să te ajute… Răspundem la toate întrebările și dilemele pe care le-ai putea avea în acest proces… Suntem alături de tine în primele zile la noul job.

Ne ocupam de trei mari servicii: consiliere in cariera, recrutare si programe de dezvoltare pentru copii si adulti.

Corina Neagu, Managing Partner 4Tree
Mobile: 0040 743 057 050
Mail: corina@4tree.ro
Web: www.4tree.ro

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.