Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Parteneri

Active center

active-centerCINE SUNTEM?

Active Center a fost înfiinţat în 2001 de Vania Limban, una dintre cele mai experimentate moaşe din Romania. Este primul centru din Romania cu o activitate holistică de pregătire a gravidei, soţului/partenerului şi familiei pentru naşterea naturală si ingrijirea bebelusului prin metode naturale. Atât programul educaţional, cât şi cel de exerciţii fizice, masaj şi relaxare, sunt unice prin abordare şi îmbină tradiţia cu tehnicile moderne. Aici clientii pot beneficia de o abordare personalizată sau în grup, în funcţie de preferinţele lor.

Active Center, situat ultracentral, are cea mai largã ofertã din Bucureşti, atât pentru gravide (gimnastica gravide, masaj gravide, cursuri de îngrijire bebeluş şi prim ajutor puericulturã, cursuri de pregãtire a naşterii, educarea perineului pentru nastere, aqua gym), dar şi pentru bebeluşi (gimnasticã şi masaj bebeluş, comunicare cu bebeluşul, aqua baby & kids). Pentru perioada postnatalã, mãmicile beneficiazã de programe de gimnasticã pentru restabilirea condiţiei fizice, exerciţii de reeducare a perineului, precum şi de consiliere de urgenţã în cazul unor probleme de alãptat.

Echipa de profesionişti – formată din kinetoterapeuţi, medic pediatru, psiholog, nutriţionist, moaşã şi maseuri – stă la dispoziţia angajatelor dumneavoastră pentru a oferi confortul şi siguranţã pe perioada celor 9 luni de sarcină.

Activităţile Active Center se desfăşoară în sediul din strada Emanoil Porumbaru 44, sector 1 Buucresti.

Sediul cuprinde:

  •                     Open Space pentru intalnirile educationale  de grup sau one-to-one;
  •                     Sală Gimnastică care acopera o varietate de programe de gimnastică special create pentru gravide si mamici: pilates, aerobic, fit ball, stretch & tone, yoga, perineum gym, etc); instructorii noştri au referinţe excelente şi o experienţă îndelungată;
  •                     Cabinet Masaj, unde gravidele si mamicile se pot relaxa într-o atmosferă placută;
  •                     Cabinet Nutritie pentru consultanta nutritie;
  •                     Piscina pentru activitati aqua gym gravide, mamici, kids.

De asemenea, participanţii au posibilitatea de a discuta cu ceilalţi participanţi la curs cât si de a exersa lucrurile învăţate. Abordăm o serie de sedinte de consultanta care le vor da posibilitatea să facă alegeri potrivite într-un mod practic.

Parcarea în zonã este accesibila in mod flexibil.

Pe langă facilităţile sediului Active Center, vă stã la dispoziţie cu inca 2 puncte de lucru – piscina de lux Club Moving Buucesti si Club Moving Otopeni, unde se desfaşoară activităţile de gimnastică acvatică pentru gravide şi bebeluşi.

In locatia centrului nostru se afla si agentia noastra de personal domestic pentru familii BONA FAMILIA – bone, guvernante, menajere, altele, cu o reputatie excelenta in plasamentele pe care le face.

  1. ABONAMENTE PRENATALE

De ce va propunem abonamente prentale?

Pentru cã experienţa noastrã de lucru cu gravide a dovedit cã exerciţiul fizic regulat (atunci când el este agreat de medicul obstetrician) şi masajul oferã şanse maxime pentru o naştere uşoarã.

Pentru cã noi credem cã puterea sta în corpul, inima şi mintea femeii gravide, iar pe parcursul celor 9 luni de sarcina îi putem oferi întregul nostru sprijin pentru dezvoltarea acestei puteri.

Modulele educaţionale întregesc experienţa fizicã, pregãtind gravida pentru toate experienţele care preced şi urmeazã naşterea. Gravida dezvoltã o relaţie de încredere atat cu moaşa Vania Limban, cat si cu restul echipei, iar aceastã relaţie personalizatã îi da siguranţã ei şi partenerului, cã pot întâmpina cu bucurie orice nouã situaţie apãrutã în timpul sarcinii şi lãuziei.

Noi credem în naşterea naturalã (atunci când ea este posibilã), în comunicarea dintre pãrinţi şi bebeluşi, într-o relaţie de cuplu care poate sã înfloreascã în jurul sarcinii şi al venirii pe lume a bebeluşului. Noi vã oferim câteva „ingrediente” pentru cã aceasta relaţie sã înfloreascã!

ABONAMENTE POSTNATALE

De ce va propunem abonamente postnatale?

Pentru ca  programele de gimnastica postnatala, nutritie si early parenting ajuta la retonifierea si refacerea rapida a mamei dupa nastere, dar si la o mai buna cunoastere a copilului mic si a nevoilor lui imediate.

Plata în avans a contravalorii pachetelor GOLD şi SILVER reprezintã o promisiune pe care femeia gravidã, mama, sau parintii, o fac în vederea unei sarcini, a unei naşteri frumoase, a dezvoltarii bebelusului prin meotde active si naturale. O promisiune de timp şi de suflet.

Alege centrul cu cel mai bun program de pregãtire prenatalã sau refacere postnatalã din Bucureşti!

www.activecenter.ro

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.