Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Speakeri

Alina Margineanu

alina-margineanu-thumbnailAlina Margineanu a activat in proiectul Femeia Viitorului pana in luna august 2015.

Despre Alina
Alina Margineanu are ca principale valori dupa care isi ghideaza viata si activitatea: responsabilitatea,  devotamentul, loialitatea,  compasiunea, altruismul, moralitatea, spiritul civic. Prin programele de coaching, training si facilitare pe care le deruleaza isi manifesta pasiunea pentru dezvoltarea potentialului uman si contribuie la procesul de transformare personala si umana a celor cu care lucreaza, insotindu-i si ghidandu-i pe drumul lor catre implinire si succes.

Arii de interes
In cadrul programelor de coaching, training si facilitare pe care le deruleaza, lucreaza cu persoane care vor sa se dezvolte si sa actioneze constient in sensul realizarii succesului personal si profesional in conformitate cu valorile si misiunea lor de viata. In toate aceste programe, importanta acordata respectului fata de relatia pe care fiecare o are atat cu propria persoana, cat si in relatiile cu cei din jur este un element definitoriu.

Experienta
Are o experienta de business atat din mediul IMM-rilor cat si companii multinationale, ocupand de-a lungul anilor pozitii in care a interactionat permanent cu oamenii. Activitatea derulata in mediul economic timp de peste 12 ani, ii ofera expertiza in negocieri de contracte, strategii comerciale si de marketing, coordonarea si supervizarea de echipe si proiecte, implementarea de politici comerciale si de management. Aceasta exeperienta bogata in diverse domenii de business ii permite adoptarea unei atitudini deschise si structurate in programele sale de coaching, training si facilitare, insotindu-si clientii catre maximizarea rezultatelor lor, concomitent cu dezvoltarea potentialului uman al acestora.

Formari
Licenta in Economie – ASE Bucuresti – Facultatea de Comert 1999 – 2003
Studii Aprofundate in Managementul Calitatii – ASE Bucuresti  2003 – 2004
Master in Administrarea Afacerilor – Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si
Asistenta Sociala & The American Seminar Leaders Association 2006 – 2008
Master Practitioner NLP cu certificare ARONLP & EANLP 2010 – 2012
Practitioner Coach Diploma, Noble Manhattan Coaching, UK 2011-2013
Trainer Certificat ANC 2013

>>>Acreditari internationale: NLP Master Practitioner (European Association for Neuro-Linguistic Programming)

>>>Afilieri la organizatii / organisme internationale: Membru Asociatia Romana pentru Coaching (ARC)

Intentie
Fiecare dintre noi avem in fiecare moment posibilitatea de a ALEGE. Fiecare dintre noi putem sa actionam pe baza alegerilor pe care le facem, astfel incat viata noastra sa fie implinita si animata de bucurie si succes. Atunci cand avem alaturi persoane care ne insotesc si ne sustin sa ne realizam potentialul personal si uman, parcursul nostru in viata dobandeste valente exceptionale. Cred foarte mult in puterea pe care o genereaza dinamica relatiilor interumane in procesul de dezvoltare a fiecaruia dintre noi. Iar aceasta dinamica este cu atat mai amplificata, cu cat alegem sa avem alaturi profesionisti autentici, responsabili si de incredere care sa ne insoteasca pe parcursul devenirii noastre.

Mesaj
Indrazneste sa iti gasesti BUCURIA si sa traiesti SUCCESUL!

Date de contact
Website: www.joy4success.com
E-mail: alina@joy4success.com
Mobil: (004) 0721 264 319
Linkedin


 

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.