Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Parteneri

Ascended Society

ascended-societyDezvoltare Spirituala cu ajutorul TEHNOLOGIEI INTERIOARE
Un sistem exclusiv de vindecare energetica promite rezultate uimitoare pe toate planurile in medicina cuantica din Romania. Unicitatea in domeniul vindecarii o aduce utilizarea in siguranta a tehnologiei interioare a organismului uman in favoarea curatarii complete a campului electro-magnetic, a gandurilor negative stocate in subconstient si activarea codurilor genetice latente.
Acest proces este extrem de eficient deoarece elibereaza permanent stresul, tensiunile si orice stari sau emotii sunt percepute negativ. Acestea sunt influente negative energetice cu care ne confruntam tot timpul si sunt rezolvate doar prin energie adresand direct sursa generatoare, nemaifiind necesar sa ne discutam problemele la nesfarsit sau sa folosim medicamentele cu efecte secundare nedorite. In plus, procesul ne asista sa ne recapatam in numai cateva minute echilibrul original natural, increderea in fortele proprii, sa fim mai prezenti si sa integram intelepciunea actiunilor noastre din aceasta viata.

catalin-tomescu

Catalin Tomescu

Stiinta atesta faptul ca suntem fiinte electrice si din acest motiv orice gand negativ, limitator sau emotie discordanta pe care o avem ne consuma din energia noastra vitala (medicina chineza – Chi). Avand “consumatori” activi pe timpul starii de veghe este dificil sa mentii nivelul optim de vitalitate. Curatand in profunzime pe toate nivelurile constientei umane, avem mintea mai clara, energia functioneaza optim si avem mai mult spatiu de a o stoca. In procesul activarii ADN, codurile genetice sunt reordonate la nivel sub-atomic prin intentie si energie ceea ce permite ca mai multa energie cosmica sa acceseze tiparul intreg disponibil de helixuri ADN si determina expansiunea organica a constiintei.
Catalin Tomescu este specializat in dezvoltare spirituala prin vindecarea cuantica si activare ADN ca urmare a dedicarii sale asupra studiului si practicii tehnicilor de directionare a energiei. Munca sa este dedicata curatarii blocajelor energetice pe care cei mai multi le au si activarea potentialului genetic din care suntem facuti.

Dezvoltarea Spirituala din perspectiva Stiintei
Oamenii de stiinta au afirmat ca 97% din genetica noastra sunt portiuni latente ale ADN-ului. Practic, portiunile intron ale ADN-ului nu codifica proteine, sunt ocolite in acest proces si deci raman neactivate pe toata durata vietii. Acesta este motivul organic pentru care se cunoaste ca folosim mai putin de 10% din abilitatile creierului nostru, avem doar 46 de cromozomi activi si experimentam ceea ce se numeste boala si moarte biologica. O ramura a geneticii numita epigenetica, valideaza transmiterea genelor din generatie in generatie ceea ce rezulta ca emotiile nerezolvate ale parintilor si stramosilor sunt transmise de la parinte la copil, genele parintilor avand control absolut asupra dezvoltarii genelor copilului si asupra convingerilor similare, atitudinilor si chiar a bolilor impartasite.
Acest proces de vindecare cuantica pentru curatarea si activarea ADN-ului este deosebit de util pentru oricine. Catalin sustine necesitatea acestui proces deorece “rezultatele din viata personala se oglindesc in toate domeniile vietii individului precum relatii, finante, credinta si sanatatea holistica. Claritatea si coerenta recapatata in acest process nu numai ca te asista sa te iubesti mai mult si sa te concentrezi mai mult la ceea ce merita cu adevarat dar si sa te conectezi cu propriul maestru interior, acea parte din tine indestructibila atot-inteleapta si atot-prezenta.“

In prezent, Catalin Tomescu sustine workshopuri educationale si demonstrative de dezvoltare spirituala pentru a ajuta oameni dedicati, in special antreprenori, lideri sau invatatori sa elibereze energii discordante din viata lor si sa experimenteze evolutia accelerata. Poti afla mai multe pe www.activareadn.ro

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.