Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Noutati

Biointimo

biointimoBiointimo este o marcă unică pe piaţa produselor de igienă intimă. Absorbantele Biointimo sunt fabricate prin tehnologia premium şi conţin ingrediente naturale pentru a asigura o îngrijire perfectă care să răspundă cerinţelor femeii moderne a secolului XXI. Misiunea Biointimo stă sub semnul conştientizării sănătăţii, in domeniul igienei intime, cu accent pe menţinerea sănătăţii optime feminine.

Absorbante

Biointimo produce primele absorbante intime cu efect hemolitic disponibile pe piaţa din Romania, care se găsesc în comerţul farmaceutic şi în comerţul cu amănuntul din România.

Ebiointimofectul hemolitic al absorbantelor este atestat prin analize de laborator, iar aceasta înseamnă că:

– Absorbantele intime Biointimo sunt capabile să descompună celulele sangelui menstrual şi substanţele organice acumulate în absorbant în urma fluxului menstrual;
– Împiedică proliferarea anumitor bacterii nocive;
– Asigură un efect maxim de neutralizare pe cale naturală a mirosului neplăcut, fără adaosuri de substanţe chimice şi aromatice alergene.

Ce vă oferă absorbantele intime şi protej-slipurile BIOINTIMO?

a. Capacitatea de absorbţie cu efect maxim vă ţine uscată în zilele cele mai dificile ale menstruaţiei
b. Datorită materialului special încorporat, conceput pentru a gelatiniza totul, va trebui să mai aveţi grija de a schimba frecvent absorbantul
c. Cu protej-slipurile Biointimo zilele trec fără mirosuri neplăcute şi cu mai multă încredere de sine
d. Ajutor extraordinar în timpul antrenamentelor dure sau în cazul unor eforturi fizice extenuante
e. În fiecare pachet găsiţi un Test Rapid pentru testarea pH-ului vaginal, iar în felul acesta, în 30 de secunde vă puteţi cerceta acasă uşor şi rapid problemele intime!

Chiar şi o deviere mai uşoară a nivelului pH-ului vaginal faţă de valoarea normală a tabelului etalon , indică prezenţa unei inflamaţii sau a unei infecţii.În felul acesta nu mai aveţi grija programării unei consultaţii, câştigaţi timpul pentru aceasta şi de ce nu, nu va trebui să platiţi o consultaţie preliminară!

Datorită stratului higroscopic antialergic din ingrediente naturale şi a benzii anionice încorporate, absorbantele intime cu efect hemolitic vă oferă o stare generală mai plăcută şi mai uscată în zilele problematice.

Testul rapid pentru pH-ul vaginal care se află în fiecare pachet de absorbante, face posibil pentru tine autocontrolul pentru verificarea sănătăţii tale intime in fiecare lună.

Plasturele autocolant pentru dureri menstruale BIOINTIMO

biointimo-2Este un mini tampon călduros autoadeziv, care se potriveşte perfect pe partea interioara a lenjeriei de corp. Plasturele împotriva durerilor menstruale ajută la calmarea durerilor locale nu numai prin căldură, ci şi prin razele infraroşii binefăcătoare, iar ca atare este extraordinar de potrivit şi pentru tratamentul fără efecte secundare al durerilor lombare şi articulare.

Şervetelele umede intime cu acid lactic BIOINTIMO

biointimo-3Şervetelele umede intime cu acid lactic sunt disponibile in trei variante. Întrebuinţate în diferite situaţii, şerveţele intime cu acid lactic BIOINTIMO LADIES facilitează intreţinerea igienei intime in viaţa agitată de zi cu zi.

Contact:
http://biointimo.org/ro/biointimo.html

https://www.facebook.com/BiointimoRO

P.S. – gasiti produsele Biointimo in reteaua de magazine DM !

 

Vezi AICI prezentarea prododuselor Biointimo.

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.