Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Cum a fost la Seara Chic de inspiratie Femeia Viitorului cu Irina Gherghilescu 22 aprilie 2015

Pe 22 aprilie 2015 am plecat de la Seara Chic Femeia Viitorului cu inspiratie de la invitata noastra speciala, Irina Gherghilescu: cum sa faci sa te iubesti si sa te accepti pe tine insati, cum sa iti gestionezi dialogul interior, cum sa lasi divinitatea sa se manifeste in viata ta. Am aflat ca orice realizare, dincolo de invocarea divinitatii in propria viata, necesita munca sustinuta. Am aflat ca este necesar echilibrul intre spiritualitate si viata materiala. De exemplu, o carte nu se scrie singura, ci autorul (autoarea) isi face partea sa, aceea de a isi propune, apoi de a scrie, apoi de a face toate cele necesare pentru ca opera sa scrisa sa se transforme intr-o carte care sa ajunga la publicul sau. Pentru ca magia sa se intample, este necesara actiunea noastra sustinuta si determinata. Si, dincolo de toate, am ramas cu indemnul Irinei, „urmeaza-ti inima”!
Puteti citi blogul Irinei si comanda cartea sa „110 trepte de cunoastere” aici: www.urmeazatiinima.ro

Alina Margineanu, gazda, ne-a calauzit pe drumul coborarii mintii in inima. Cum fac sa parcurg traseul de la minte la inima si inapoi, inainte sa actionez impulsiv? Pe traseul de la minte la inima castigam timp si spatiu fata de stimulul initial, dobandind astfel mai multa libertate de a alege raspunsul adecvat.
Gasiti articole interesante scrise de Alina aici: www.joy4success.com

Ofelia Neagu, gazda, ne-a inspirat sa continem si emotiile negative, si sa reflectam la cum reusim, practic, sa luam decizii tinand cont de resursele interioare pe care ni le descoperim analizand felul in care am luat decizii inspirate in trecut. Atunci cand luam decizii sa ne ascultam si emotiile si ratiunea si sa descoperim calea prin care acestea doua pot „lucra” impreuna, astfel incat decizia sa fie una ecologica si potrivita contextului.
Site-ul Ofeliei este www.ofelianeagu.webs.com

Gratiela Baias, gazda, ne-a trimis gandurile sale bune de la distanta, fiind momentan indisponibila datorita gripei care i-a oferit o „vacanta”. O gasiti pe Gratiela pe www.gratielabaias.ro.

Gabriela Gruianu-Gambra, gazda, ne-a amintit despre trei inteligente ale corpului uman (cognitiva, a inimii si a viscerelor), despre componentele „pamantesti” ale intuitiei: cele trei inteligente + informatiile avansate ale simturilor traduse prin submodalitati. Ne-a indemnat sa chestionam gandirea „magica” si sa ne dam seama ca puterea de a schimba lucrurile, situatiile si circumstantele sta in propriile simturi, propriile experiente si o buna gestionare a lor. Avem in noi raspunsurile de care avem nevoie pentru a trai echilibrat, fara sa exageram in a crede ca cineva din afara noastra ar putea avea cele mai bune raspunsuri pentru propria noastra viata. Site-ul Gabrielei este: www.gabrielagambra.ro

Alina Anca, participanta, va ramane in memoria noastra cu „coboara-te, draga, din cap” si cu tehnica „stop!” a recadrarii dialogului interior necontrolat.

Ne-a placut faptul ca, desi am abordat din diverse unghiuri subiectul serii, cu unele aparente chiar contradictorii, finalul serii a condus catre concluzia ca fiecare abordare isi are sensul propriu, cata vreme o plasam intr-un ansamblu de credinte suficient de largi pentru a contine in acelasi timp o abordare si opusul sau aparent. Echilibrul a fost cuvantul – cheie de final.

Cornuletele Alinei Margineanu au dat gust serii, alaturi de ceaiurile aromate.
Selectia de carti a trimis inspiratia catre urmatorii pasi ai participantelor.

Tombola a venit cu doua exemplare ale cartii Irinei, „110 trepte de cunoastere”, cu o carte „Urmeaza-ti sufletul” si cu o cutiuta rosie cu bomboane mentolate pentru momente care necesita resurse din exterior si poate de o tehnica „stop!”, cu mesaj: „Keep calm and carry on”.

Asadar, dragele noastre, „Keep calm and carry on”, ramanem in contact pentru evenimentele viitoare. Va asteptam cu noi surprize!

VEZI GALERIA FOTO AICI:

 

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.