Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Gazdele-femeia-viitorului

Gabriela Gruianu Gambra

gabriela-gruianu-gambra-thumbnailGabriela Gruianu Gambra lucreaza in special cu antreprenori care au dobandit succesul material si isi doresc sa isi (re)dobandeasca echilibrul holistic al vietii, sa capete claritate in ceea ce priveste sensul propriei vieti, al implinirii personale si sa isi re-deseneze viata dupa chemarea sufletului, in toate aspectele ei.

Arii de interes
– coaching, consultanta si mentorat de branding personal, programul „Innerbrand”;
– consultanta si coaching antreprenorial, programul „Traieste-ti viata in timp ce business-ul tau prospera”;
– consultanta „customer friendly” si mistery shopping avansat, programul „Secret eye”;
– managementul crizelor de tranzitie, programul „Calatoria eroului”;
– ecologia dezvoltarii personale, programul „Mituri si repere in dezvoltarea personala”.
Gabriela are o abordare integrativa, holistica a dezvoltarii personale, si promoveaza echlibrul dinamic precum si autonomia clientilor sai in alegerea propriului parcurs de evolutie.

Experienta
Este antreprenor din anul 1992, infiintand pana in prezent 4 companii profitabile si o organizatie non-guvernamentala. Din anul 1999 a inceput sa insoteasca antreprenori si freelanceri spre o viata mai buna, prin sesiuni si retreat-uri de gestiunea stress-ului si meditatie. Din anul 2009 a inceput practica NLP-ului si a absolvit prima formare in coaching, “Coaching la nivelul identitatii”.
Din anul 2010 a fondat atelierele “Cred in tine”, si de atunci lucreaza ca LifeMapCoach NLP, sustinand ateliere transformationale de re-conectare cu propria misiune, de work-life wellness, precum si programe individuale de coaching avansat cu NLP. In perioada 2010-2012 a fost coach voluntar in echipa Tony Robbins Training la evenimente private la Londra, Montreux si Marbella, sub directa indrumare a lui Joseph McClendon.

In prezent conduce o companie de peisagistica de interior (www.verdelabirou.ro, www.greenatwork.ro, www.inchiriereplante.ro), una de creatie si inchiriere de brazi de craciun princiari (www.bradcraciun.ro) si un portal de dezvoltare personala (www.dezvoltarium.ro).

Formari
Inginer diplomat, Universitatea Transilvania Brasov, 1987-1992.
Silva Ultramind System, 1998-2003.
Professional certificate in management, Open University of London, 1998-2001.
Professional Coach NLP, Competent Consulting, cu tripla acreditare SNLP, IANLP si ICI, 2010-2012.
Practitioner coach Diploma, Noble Manhattan Coaching, UK, 2009-2012
Generative Coach, Institut Repere Paris, 2011-2012
Master Practitioner NLP cu tripla certificare SNLP, IANLP si IN, 2009-2010

S-a format direct cu Daniel Bichis, Robert Dilts, Steven Gilligan, Richard Bandler, Tony Robbins, Rajko Kuzmanovic, Dragan Vujovic, Ihaleakala Hew Len, Joseph McClendon, Roy Martina si Mabel Katz.

>>>Acreditari internationale in coaching: Professional coach cu acreditare internationala ICI (International Coaching Institute)

>>>Afilieri la organizatii / organisme internationale:Membru Asociatia Romana pentru Coaching), presedinte ARC in perioada 2013-2014, membru International Coaching Institutes, membru International Association of Life Coaches, membru fondator APRONLP.

Intentie
De multe ori, avem nevoie sa constientizam si /sau sa (re)invatam cine suntem, ce talente avem, ce oferim unic lumii in care traim, care este expresia unica a talentului nostru. Pentru unii dintre noi, este o calatorie de re-descoperire, care odata parcursa, ne aduce in contact cu cine si ceea ce suntem cu adevarat. Este o calatorie a eroului, si nu uit nici o clipa ca erou este clientul. In calitate de coach, sunt acolo ca sa il sustin sa isi descopere maretia.
Cred cu tarie ca viata merita traita la maximum. Inteleg prapastia care exista de multe ori intre actiunile oamenilor si visele lor. Avand ca pretext facturile pe care le avem de platit, ne justificam concesiile pe care le facem zi de zi in viata, amanand sau renuntand sa mai traim dupa propriile noastre valori, uitand cine suntem si care ne este misiunea in propria noastra viata.

Mesaj
Urmeaza-ti chemarea, traieste-ti viata!

Date de contact
website: www.gabrielagambra.ro
e-mail: info@gabrielagambra.ro
gsm: (004) 0745 037 150
linkedin


 

 

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.