Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Speakeri

Gratiela Baias

gratiela-baias-thumbnailGratiela Baias a activat in proiectul Femeia Viitorului pana in luna august 2015.

Despre Gratiela
Gratiela Baias este partener si executive coach in cadrul Coaching for Excellence (www.coachingforexcellence.ro) si fondatoare a Ella’s Wellness Center (www.ellasmed.ro). In activitatea sa de coaching ea desfasoara workshop-uri si sesiuni individuale de coaching pentru performanta, wellness si managementul stresului, in care imbina armonios si eficient tehnologii ultramoderne din domeniul neurostiintei, coachingului si inteligentei emoționale.

Arii de interes
Clientii ei sunt lideri in domeniile lor de activitate, oameni implicati in proiecte si activitati ce implica performante de varf si care constientizeaza beneficiul unui proces de coaching in eficientizarea strategiilor de succes pentru obtinerea excelentei.

Experienta
Experienta bogata in antreprenoriat si consultanta, adaugata formarii sale de baza in medicina si in management, ii facilitează succesul in abordarea integrativă a procesului de coaching. Oportunitatea de a trai ca rezident in tari precum Olanda si Noua Zeelanda, a condus la formarea unei viziuni dechise si multiculturale, resurse pe care le aduce in coaching cu multa bucurie si daruire.

Formari
Gratiela Baias este International Certified Professional Coach (International Association of Coaching Institutes, ICI) si Master Nlp, triplu certificat internațional de Society of NLP (SNLP – SUA), International Association for NLP (IANLP – Elveția) si International Association of NLP Institutes (IN – Germania). Ea este licentiata a Facultatii de Medicina Generala „Carol Davila” si are, de asemenea, studii in nutritie, bioenergie, management și psihotehnologii moderne.

>>>Acreditari internationale in coaching: Professional Coach cu acreditare internationala ICI (International Coaching Institute) si SNLP (The Society of NLP Richard Bandler – USA).

>>>Afilieri la organizatii / organisme internationale:  Gratiela este membru acreditat al Asociatiei Romane de Coaching (ARC) și membru afiliat al Asociației Profesioniștilor NLP din Romania (APRO NLP).

Intentie
Gratiela considera ca este o mare responsabilitate si, totodata, un dar minunat – acela de a facilita procesul de explorare si maximizare a exprimarii potentialului clientilor sai.

Date de contact:

website: gratielabaias.ro

linkedin

 

 


 

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.