Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Interviuri unplugged

Seria de interviuri Unplugged ne ofera ocazia de a prezenta intr-un mod mai putin conventional, lipsit de masti si etichete, persoane si personalitati diferite, oameni de succes in domeniile lor de activitate si care sunt dispusi sa isi dezvaluie aspecte individuale si de viata care in mod obisnuit sunt mai putin expuse si cunoscute publicului larg.

In cadrul comunitatii Femeia Viitorului ne propunem sa facem cunostinta cu oameni valorosi si de la care avem ce invata. Astfel, interviurile „Unplugged” sunt o oportunitate de a cunoaste oamenii care au raspuns invitatiei noastre de a se prezenta si a raspunde intrebarilor noastre uneori indiscrete.

Pentru ca noi consideram ca autenticitatea este una dintre valorile fundamentale ale comunitatii Femeia Viitorului, promovam aceasta valoare si prin intermediul acestei serii de interviuri care permite cititoarelor noastre sa cunoasca si alte valente ale celor care participa la aceasta serie de interviuri.

Din fiecare interactiune avem lucruri de invatat, cu atat mai mult cu cat aceasta interactiune se desfasoara intr-un cadru deschis, lipsit de prejudecati, inhibitii, judecati de valoare sau etichetari.

Cu fiecare noua perspectiva care ni se prezinta, propria noastra „harta” se imbogateste, aducandu-ne posibilitatea de a creste si de a ne transpune pe noi nivele de cunoastere si constientizare. Iar cand aceste perspective sunt impartasite intr-un mod pe deplin autentic in urma unor experiente reale de viata, transmit o energie inspirationala benefica si constructiva, cultivand in fiecare dintre noi capacitatea de dezvoltare si transformare catre propria nostra devenire si realizarea propriului potential.

Multumim tuturor celor care raspund invitatiei noastre si apreciem totodata disponibilitatea lor de a lasa deoparte sabloanele conformiste si de a oferi raspunsuri sincere si autentice, pe care sa le publicam in spatiul virtual al comunitatii Femeia Viitorului.

Te invitam asadar sa descoperi in cadrul acestor interviuri Unplugged oameni, idei, concepte despre lume si viata care pot reprezenta o sursa de inspiratie si valoare pentru o viata implinita si armonioasa.

 

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.