Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Noutati

Invitatie parteneriat FEMEIA VIITORULUI

PARTENERIAT CU FEMEIA VIITORULUI

Daca reprezinti o companie care ofera produse si/sau servicii specifice publicului tinta feminin premium, avem placerea si bucuria de a te invita ca PARTENER al comunitatii FEMEIA VIITORULUI.

Iti oferim spatiu de promovare in comunitatea noastra, pe Facebook, in newsletter-ul nostru precum si la Conferintele Femeia Viitorului si la evenimentele private.

Datorita spatiului limitat atat in lobby cat si in sala de conferinte, pachetele de parteneriat sunt in numar limitat.
Trimite-ne un mesaj cu prezentarea companiei tale si daca consideram oportuna colaborarea iti transmitem informatii dealiate despre pachetele de parteneriat.

EDITIA A 2-A A CONFERINTEI FEMEIA VIITORULUI

Cu 250…280 de participante in sala, Conferinta Femeia Viitorului – editia a 2-a din 10 octombrie 2015 va fi un spatiu pentru minte, corp si suflet, pentru (re)descoperirea resurselor, a puterii si a frumusetii interioare, pentru reconectare.

Conferinta Femeia Viitorului este un eveniment cu participare gratuita, care poate avea loc datorita sustinerii financiare a partenerilor implicati in proiect.
Programul complet al conferintei din luna octombrie 2015 la care va invitam sa ne fiti partener si lista speakerilor invitati la eveniment poate fi accesat online la adresa:
www.conferintaoctombrie2015.femeiaviitorului.ro

Locatia evenimentului din 10 octombrie la care va invitam sa ne fiti partener este Sala Amfiteatru a Institutului National de Statistica, care dispune de un foaier generos pentru pauze si zona de parteneri.

CINE ESTE FEMEIA VIITORULUI

Proiectul este gandit ca o comunitate de furnizori sustenabili pentru Femeia activa, Femeia care vrea sa se bucure deplin de o viata armonioasa, Femeia care este dispusa si deschisa catre schimbari si catre redefinirea notiunii de „succes”, Femeia care isi celebreaza feminitatea, Femeia hotarata sa isi transpuna visurile in realitate.
FEMEIA VIITORULUI este un proiect dedicat dezvoltarii personale holistice si integrate a femeii moderne, si consta in evenimente de amploare, interviuri, informare si networking de calitate.

EDITIA ANTERIOARA

Prima editie a acestei conferinte a fost un real succes. Mai multe informatii despre editia din luna martie a Conferintei Femeia Viitorului, despre speakerii si partenerii primei editii puteti accesa online la adresa:

www.conferintamartie2015.femeiaviitorului.ro

Aici puteti accesa si un clip de 3 minute din care puteti afla cum a fost la prima editie:

Impresiile participantelor sunt mai mult decat elocvente si le gasiti pe canalul Youtube Femeia Viitorului:

https://www.youtube.com/channel/UClK0cB1GBaJvUQLcSVdq9oQ

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru un pachet personalizat!

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.