Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Speakeri

Livia Caciuloiu

livia-caciuloiuLivia Caciuloiu este psihoterapeut cu practica privata, cu specializare si experienta extensiva in asistarea psihologica a persoanelor care au trait pierderea unui om drag sau a unei relatii semnificative. Din 2011 si pana in prezent, cu optimism si dedicare, a dezvoltat si implementat programe de sprijin psihologic pentru familii monoparentale, in colaborare cu ONG-uri si companii multinationale, fiind omul din spatele unor proiecte inovative de interventie psihologica.

“Am intalnit sute de persoane care s-au gasit dintr-o data singure, vulnerabile, si care au descoperit ca au puterea de a se echilibra, tamadui si reinventa. Imi iubesc meseria, iubesc oamenii si mai ales sa vad cum reusesc sa renasca din propria cenusa atunci cand credeau ca nu mai exista speranta. Cred in puterea de autovindecare a clientilor mei si sunt privilegiata sa fiu alaturi fiecarui om care doreste sa se dezvolte interior alaturi de mine.”

Cel mai adesea, Livia Caciuloiu lucreaza cu femei care doresc sa isi redobandeasca autonomia si increderea in sine, sau se gasesc in fata unor decizii importante, cu potential de crestere personala. Livia este descrisa cel mai adesea de oamenii care o intalnesc drept o persoana pozitiva, naturala si calda, focusata pe obiective si rezultatele clientului.

Atestari si afilieri:

  • Consilier psihologic si Psihoterapeut cu formare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii, cu drept de libera practica autonoma in evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei, cod personal 10161
  • Psihoterapeut – practician EMDR (Eye Movement Desensitization Reproccessing), formata si certificata de Peter Schutz, EMDR – Institut Osterreich, Austria si MindMaster, 2012
  • Abilitare si certificare internationala pentru nivelul de Master in Programare Neuro-Lingvistica (IANLP), 2008
  • Afiliata Colegiului Psihologilor din Romania
  • Membra in Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania

Link site personal: http://psihomedeor.ro/psihologi-psihoterapeuti/livia-caciuloiu/

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.