Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Gazdele-femeia-viitorului

Ofelia Neagu

ofelia-neagu-thumbnailOfelia Neagu este Coach, asistandu-si clientii in (re)descoperirea si constientizarea propriilor resurse si in a gasi cel mai potrivit mod in care acestea pot fi exprimate si utilizate pentru a trai o viata implinita si echilibrata. In lucrul cu clientii foloseste o abordare complexa, utilizand tehnici diferite, de coaching, NLP, constelatii familiale, astfel incat abordarea fiecarui client este unica, adaptata nevoilor acestuia si temei lucrate in cadrul procesului de coaching.

Ofelia isi sustine si incurajeaza clientii ca prin coaching sa gaseasca cea mai potrivita solutie pentru a ajunge acolo unde isi doresc, implinindu-si potentialul si folosindu-si creativ resursele. Ii asista in a-si descoperi punctele forte, abilitatile si ii incurajeaza sa faca schimbari indraznete, sa isi atinga obiectivele si sa actioneze pentru a-si implini misiunea personala in viata si in afaceri, asumandu-si in acelasi timp consecintele propriilor actiuni. Crede in potentialul uman si lucreaza cu fiecare client pentru implinrea acestuia, asistandu-l in a constientiza si depasi blocajele care il impiedica sa isi atinga obiectivele de viata sau in afaceri, dobandind noi abilitati si dezvoltandu-si punctele forte. Atunci cand lucreaza cu un client, Ofelia are o abordare sistemica, privindu-l pe acesta in contextul intregii sale vieti si asistandu-l in identificarea unor soltii ecologice, sustenabile pe termen lung si adecvate intregului sau context de viata.

Experienta de life coaching se impleteste cu experienta de peste 12 ani in comunicare (in business si non-profit) intr-un mod armonios si echilibrat, aducand un plus de valoare clientilor. A urmat programul de formare in coaching in cadrul Noble Manhattan, una dintre scolile prestigioase de coaching, program finalizat cu Distinction, cel mai mare calificativ acordat in cadrul formarii. De asemenea, are o formare anterioara de NLP Master Practitioner IANLP si este trainer certificat. La ora actuala, Ofelia isi continua pregatirea cu o formare in domeniul constelatiilor familiale si, de asemenea, urmeaza o pregatire universitara ca psiholog.

Ofelia Neagu lucreaza cu clienti atat in sesiuni de coaching individuale (fata in fata sau on-line), cat si in sesiuni de coaching de grup. De asemenea, sustine periodic workshopuri si traininguri pe teme precum: atingerea obiectivelor, gestionarea stresului, comunicare, echilibru in viata, etc.

http://ofelianeagu.webs.com/


Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

One thought on “Ofelia Neagu

 1. Arsenie Petruta

  Buna ziua , numele meu este Arsenie Petruta am 30 de ani , sunt mamica unei fetite superbe de 10 ani .Vreau sa va multumesc pentru initiativa avuta cu proiectul femeia viitorului , am fost prezenta sambata la eveniment , dar din anumite probleme nu am putut sta pana la final .
  Va scriu in legatura cu o mare rugaminte , eu lucrez de 8 ani la o firma in domeniul transporturi si sunt in cautare de alt job , mi-as dorii tare mult sa lucrez cu oamenii , sunt pasionata de dezvoltare personala de autocunoastere , dar momentan am anumite retineri si frici care ma tin blocata la jobul actual , care nu ma multumeste dar raman aici pentru ca e singura sursa de venit .
  Multumesc si daca ma puteti ajuta , daca aveti cunostinte care angajeaza mi-ar fi de mare ajutor .

  O zi excelenta !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.