Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Blog

Olga Bodrug, despre Conferinta Femeia Viitorului

olga-bodrug-femeia-viitorului

Olga Bodrug

Despre cum a fost la Conferinta Femeia Viitorului scrie Olga Bodrug, participanta la editia a 2-a, 10 octombrie 2015, Bucuresti.
Am gasit textul pe verso-ul formularului de feed-back, asadar a fost scris „live” si il publicam cu acordul Olgai. Iti multumim, Olga pentru deschidere si onestitate. Va precizam ca nu o cunosteam pe Olga inainte de Conferinta 🙂

Am aflat despre Olga ca este studenta, este din Ungheni (Republica Moldova) si este in primul ei an la Bucuresti, studenta la ASE. Iata ce a scris Olga:

„Buna! Ma numesc Olga Bodrug si pot spune a fost o conferinta extraordinara. Timpul este foarte pretios pentru fiecare dintre noi, dar pot spune ca a meritat din plin investirea propriului timp, deoarece am invatat foarte multe lucruri noi. 

Conferinta Femeia Viitorului a inceput de dimineata cu termeni precum „dezvoltare personala” si pe parcursul zilei am invatat sa ne autocunoastem, sa ne constientizam propriile scopuri si valori, am inteles cum sa ne imbogatim capacitatile de comunicare, cum sa schimbam lumea. Prin frumusete sau altfel.

Printre speech-uri, ne-am si distrat impreuna cu alte 250 de persoane, in mare majoritate femei (au fost si 3-4 barbati in sala), facand yoga, cantand impreuna cu Florin Romascu „babeleee cocobelaaaa – vers dintr-un cantec tribal african”, acompaniindu-l vocal la djembe. 

Prin intermediul acestei conferinte am cunoscut multe persoane noi, acesta fiind un avantaj foarte mare pentru mine, avand in vedere faptul ca sunt in primul an in Bucuresti.

Am admirat atitudinea si optimismul doamnei care a invins cancerul, forta si dorinta de a trai.

Pentru mine, punctul culminant au fost jocurile de actorie cu Stefana Badiu.

Nu am castigat la nici o tombola, dar am beneficiat in schimb de ceva si mai minunat, extrem de relaxant: o sedinta de terapie manuala Yumeiho (japoneza), pe scaun. Multumiri terapeutilor de la Active Life Therapy!

In concluzie, pentru mine elementul esential al Conferintei este intelegerea rolului „femeii viitorului”: o fiinta minunata, frumoasa, care reprezinta sufletul unei familii, o femeie care se va implica mai mult exceland prin gandirea logica, puterea si increderea in sine, preocupandu-se de cei din jurul sau prin stilul ei de conducere.

Inchei prin citatul lui Franz Kafka, pe care l-am gasit chiar pe pagina de Facebook Femeia Viitorului: „Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit”.

Multumesc pentru tot! Sunteti minunate!”

olga-bodrug-conferinta-femeia-viitorului

Olga Bodrug, participanta la Conferinta Femeia Viitorului, editia a 2-a, 10.10.2015

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

One thought on “Olga Bodrug, despre Conferinta Femeia Viitorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.