Dezvoltare personala pentru femei

valentin-dilta

Speakeri

Raluca Mohanu

raluca-mohanu

Raluca Mohanu este executive coach, misiunea sa personala fiind sa ii ajute pe ceilalti sa isi descopere si sa isi traiasca cu bucurie misiunea lor personala.

Motto-ul Ralucai este “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi) si de aceea a infiintat in 2008 propria companie de coaching, Steps4Change. Raluca lucreaza cu persoane care sunt pregatite sa isi asume responsabilitatea pentru propriul destin, atat in cadrul sesiunilor individuale cat si in cadrul programelor organizationale.

Raluca Mohanu este supervizor si trainer in cadrul scolii Noble Manhattan si membra fondatoare a Asociatiei Romane pentru Coaching.

Are o experienta personala de 10 ani in pozitii manageriale din care 5 ani de experienta in top management la nivel regional. Raluca este absolventa magna cum laudae a Master of Business Administration (MBA) acordat de catre Case Western Reserve University, Ohio.

Formarile Ralucai include diverse scoli de coaching (MetaSysteme Coaching, Noble Manhattan, Solution Surfers, Integral Coaching) si diverse abordari terapeutice (analiza tranzactionala si terapie prin arta).

Stilul sau este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu ceilalti. Nu in ultimul rand, o definesc perseveranta si … zambetul!

www.steps4change.ro


 

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.