Dezvoltare personala pentru femei

active-center

Speakeri

Stefana Badiu

stefana-badiuStefana Badiu – actrita si economist.

Viseaza sa aduca zambete si exceptionalul in viata oamenilor pe care ii intalneste in fiecare zi. A terminat cand avea 22 ani o facultate economica si a lucrat la mai multinationale, cu diferite tipologii de oameni. Are multa experienta in relationare, in lucru cu oamenii.
A urmat foarte multe cursuri si traininguri pe parte de comunicare, de dezvoltare personala, gestiune a emotiilor etc.
La un moment dat, pe acest drum al vietii, a redescoperit pasiunea pentru teatru, cu care cochetase in copilarie. A decis sa urmeze o a doua facultate, de data asta din pasiune: “Arta actorului”, pe care a absolvit-o in 2012 cu brio, a renuntat la o cariera de 10 ani in multinationale si s-a dedicat actoriei, creandu-si propria ei scoala de actorie pentru amatori, pentru oameni care-si doresc sa evolueze, sa isi intinda limitele si sa fie mai nebuni, mai creativi, mai spontani, mai carismatici, mai increzatori in propriile forte: www.dreamact.ro
Spune despre facultatea de actorie: “E singura facultate care te transforma cu adevarat mental si spritual si la care mergi de drag si cu drag, nu din obligatie.”
De asemenea are si un blog: www.culegvise.ro, in care doreste sa evidentieze latura frumoasa a vietii, sa sustina visele marete alea oamenilor aparent obisnuiti, pe care ii intalneste in drumul ei si care o inspira sa evolueze frumos si armonios.

 


 

Iti multumim ca trimiti prietenilor acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inscrie-te la newsletter!

Gestionam cu integritate lista de abonati.